balik kg setlh 3 mgu syaza kt kl..atok tk sabar nk jumpa,rindu sgt dia..rindu keletah syaza, rindu bebelan syaza ..

mcmna sham nk balik ngan berdua?nk aku amik kt seremban? tp aku kl 6 bru kuar opis, bas bp srbn tu lmbt sgt,3 jam,klu bp kl pn dh smpi..mcmna ni? sham arrange ngan adik dia Amir yg jd kelindan lori tu,mmg ms tu dia dr klang n blk bp so dia tgu kt rnr srbn utk drive syaza blik bp..dh la mgu tu ada perhimpunan bersih kt kl,byk polis,roadblocks ..jln pun byk tutup,jem pun lbh lma..so better kuar kl..

jumaat sham kuar opis awal, nk elak jem..syaza grk dr kl kul 3 lbh n selamat smpi  bp dkt kul 7..

Sunday time to back to kl,plan nk grk awal tp biasa la..kul 3 dr bp,aku hantar blk kl.lalu tol pagoh,tp jem kt tangkak 2-3km,roadblocks yg ntahapaapantah close 1 lane tp yg bertugas ddk kt bwh kemah, biar kn je jem..bangang tul..

smpi almost 7 kt kl trs ke tbs utk amik bas blik bp,sham trs drive blik,2nd time kt tbs,trs cr tiket ,bas sns kul 730,jln2 jp dlm tbs,dlm bas tk ramai pun,sejuk ghiler ..smpi bp kul 10 lbh sket..tekak perit bdn tk best mcm nk demam,

monday kje mcm biasa, mmg demam,dh amik ubat n dh abis pun tp tk bpe ok lg ni..dh semgu ..

opis tgh major renovation, new arrangements new environment but delay at 2nd flr make movement from 1st to 2nd can’t be done but grd for must be emptied so everything stuck kt 1st flr..esk kna g opis test system at temporary counter at 1st flr ..letih dgn demam yg tk baik lg ni ..

Advertisements